Wat begon met een simpele website in 2006 is het portfolio van MGIM nu uitgegroeid tot honderden websites. Met een groeiende liefde voor zoekmachine optimalisatie zijn de zoekmachine posities en unieke bezoekers exponentieel gestegen. Daar zijn we goed in, zoekmachine en gebruiksvriendelijke websites maken, en zorgen dat deze zoveel mogelijk targeted traffic ontvangen. We zijn actief in de segmenten financieel, recepten, telecom en gaming met nieuwe projecten in nieuwe markten op komst.

Internet is niet meer uit het leven van de consument weg te denken. Het mag en kan dan ook niet ontbreken in de marketingmix van een adverteerder. Door de jarenlange ervaring weten we ondertussen precies wat wel en wat niet werkt op het gebied van internet marketing. MGIM werkt op basis van CPC, CPM, flatrate advertising en een “no cure, no pay” principe dat bekend is als affiliate marketing.

Contact
Wil je meer informatie over de adverteermogelijkheden op de websites van MGIM? Neem contact met ons op via info@mgim.nl of via het contactformulier.